Taller: Ailanto, moda, marca i diferenciació creativa

Ailanto, moda, marca i diferenciació creativa

Baindesign delante la tienda de Ailanto

Baindesign delante la tienda de Ailanto

Taller
En aquest taller teòric/interactiu s’explorarà la connexió entre realitat i emocions en el producte moda. Les perspectives seran dues: el mercat i les idees. A través de l’univers visual de la marca es veurà com es van crear i reflectir els codis d’estil per assegurar la diferenciació creativa de la marca Ailanto davant la competència.


Es presentarà com es traslladen aquests codis a diferents productes fruit de la col·laboració de la marca amb altres marques, fora del “món de la moda”. Es parlarà del procés inicial d’investigació i anàlisi, del procés creatiu/artístic dels dissenyadors en la construcció de les col·leccions i de com es confronta el producte de “mercat” abans de presentar la col·lecció a Cibeles. Així com el procés creatiu i d’organització dels desfiles de marca.

Richard Capstick
Consultor Creatiu d’Ailanto. Bachelor of Arts in Fashion Design with Printed Textiles (First) al Central Saint Martins College of Art and Design; Master of the Arts in Fashion Menswear (Distinction) al Central Saint Martins College of Art and Design. Ha treballat com a dissenyador per Missoni Uomo, Marc by Marc Jacobs, Antonio Miró, Cruciani Cashmere,Biba International ,Ghost meanswear”.

Anna Sabater
Consultora de Màrketing d’Ailanto. Llicenciada en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estudiat Disseny de moda a IDEP, Disseny de teixits al Central Saint Martins College of Art, Màrketing Relacional a IESE (Universitat de Navarra), Direcció i Gestió de Màrketing a ESADE i Gestió de Projectes a IESE (Universitat de Navarra). Fundadora de it’s about product, consultoria de producte moda que recolza a empreses tèxtils i de confecció en l’àrea de producte: la definició creativa, anàlisi, tendències/estil, estructuració estratègica del producte i metodologia de seguiment de col·leccions.
www.ailanto.com

Recursos:
http://www.spoonflower.com/welcome
Para crear tus estampados y ponerlos a la venta

Baindesign textil design:

http://garmz.com/
La idea principal es permitir a los profesionales subir sus diseños, con bocetos de la ropa, para que el resto de la comunidad pueda votar. Con concursos frecuentes, los ganadores podrán ver como su diseño se transforma en ropa real que podrán poner a la venta desde la misma web.

Comments are closed.